D.C Band Zuidzande

Welkom op de website

Logo

Included colors

Nieuws

Nieuws: Geen

Links:

D.C. Band

Thumbnail example

Je kunt de band een dweilband noemen maar eigenlijk is het een zeer veelzijdige feestband. Wij spelen niet alleen maar dweil of carnavals muziek, maar hebben een heel gevarieerd repertoire.
De band is begonnen als jeugdgroepje van de muziekvereniging Veronica uit Zuidzande, maar al reeds vanaf de de beginjaren uitgegroeid tot een band met een prima muzikaal niveau.
Voor al u feesten, partijen, braderies, tuinfeesten, serenades en noem maar op kunnen wij acte de presence geven.
Wilt u ons contacteren voor een optreden ga dan even naar de contact pagina, waar u alle gegevens vind om een aanvraag voor een optreden te doen .Optredens

Gedurende het  jaar treden wij vooral tijdens de zomermaanden op. In de beginjaren was dit voornamelijk tijdens de carnaval. In Sluis, Aardenburg, Maldegem,  maar ook in verschillende dorpen in het oosten van onze provincie zoals Hengstdijk, Kloosterzande en noem maar op. Ook zijn we regelmatig aan de overkant van het water beland. Carnaval in 's Heerenhoek, feesten in Vlissingen, Middelburg en noem maar op.

Bij onze zuiderburen hebben we ook al de nodige optredens verzorgt. Zoals al gezegd in Maldegem, maar ook Knokke-Heist, Wingene Adegem en bijvoorbeeld Hoeke zijn wij regelmatig aanwezig om optredens te verzorgen.

Nieuwe Website

U bent nu aangekomen op de geheel nieuwe website van onze D.C. Band. De pagina's Agenda, Contact, het Gastenboek en de ledenpagina zijn gereed. Aan de rest wordt momenteel hard gewerkt! Veel plezier met het surfen door onze nieuwe site.